Unieke en gespecialiseerde persoonlijke begeleiding op het gebied van:

 

~ Stress ~

~ Burn-out ~

~ Relatie(s) ~

~ Werk ~

~ Ingrijpende levensgebeurtenissen ~

 

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Welk cijfer geef jij jouw leven nu?  
Hoe heb je ons gevonden?  
Ik meld me hierbij aan voor:  
Bericht  
  
  

Een 4-6 maanden durend traject waarin we gaan onderzoeken hoe je vanaf nu anders om kunt gaan met die ingrijpende levensgebeurtenis die jou nog steeds zo bezighoudt.

 

Unieke en gespecialiseerde persoonlijke begeleiding op het gebied van stress, burn-out, relatie(s), werk en ingrijpende levensgebeurtenissen. 

 

Na dit half jaar heb je het gevoel niet langer in de ‘greep van’ te leven, ervaar je meer rust en heb je meer overzicht.

Wats Gebuert??? -Traject

Vraag jij je verdwaasd af hoe dit je nu heeft kunnen overkomen?

 

Kun je bijna niet geloven dat je weer in dit schuitje zit?

 

Het speelt al jaren en het is nog steeds niet opgelost!

Wil jij loskomen uit de ‘greep van’?

 

Ben je op zoek naar rust en vrijheid?

Ook ik heb hier gestaan! Ook ik ken deze fase als geen ander en de bevrijding hiervan vond ik nooit aan de oppervlakte.

Waar ik ook keek, hoe ik ook zocht, de werkelijke verandering zette pas in toen ik toegaf dat ik er niets meer van begreep.

In 3 persoonlijke afspraken met mij gaan we kijken naar wat er speelt in je leven en wat jou zo bezighoudt. We gaan onderzoeken hoe jij los kunt komen van de greep hiervan en richten de focus op jouw doorgang hieruit.

 

Daarnaast neem je gedurende je traject deel aan 1 van de workshopdagen. Tijdens deze dagen ligt de focus vooral op leren – creëren – verbinden – ontwikkelen – snuffelen – kalibreren – ontdekken – onderzoeken – ontwikkelen en verdiepen. Naast dit alles is er ruimte voor het inbrengen van een aantal persoonlijke vraagstukken om onder leiding van mij en de dieren aan te werken.

Mijn levensmotto ging van ‘Eerst zien, dan geloven’ naar ‘Als je het niet begrijpt, verwonder je dan! En deze brak -godzijdank- de doorgang open.

 

De ‘ik’ in deze is Jacqueline Verhoef en dit niet begrijpen en wel verwonderen, bracht een nieuwe vorm van ‘kijken naar’ in mijn leven en daarin heb ik mij geschoold en ontwikkeld tot de specialisatie als Holistisch Trainer die ik nu bied.

Het Wats Gebuert??? -Traject 

is wel geschikt voor mensen die:

 

Het niet begrijpen en wel bereid zijn om door een andere bril ernaar te kijken

Het Wats Gebuert??? -Traject 

is niet geschikt voor mensen die:

 

Denken dat het uiteindelijk vanzelf wel een keer over zal gaan

Contactformulier:

Deze specialisatie bestaat uit twee pijlers:

 

Het systemische werk onder leiding van de dieren: waarbij de dieren en ik uitzoomen om het grote geheel -waarin er ruimte is voor alles en iedereen- waar te nemen; het geheel waarvan jij, je probleem EN je doorgang hieruit, onderdeel zijn.

 

Het sjamanistische werk: waarbij ik afstemt op de lagen boven- en onder de oppervlakte, waar ik toegang heb tot zuivere raad en helderheid; waar ik verbind en werkt met de informatie en energie welke jou dienen bij het transformeren naar een volgende laag.

Wat klanten erover zeggen:

gallery/weerstand

Je begon dit traject met een verdwaasd 'Wats gebuert'-gevoel en je rondt het af met meer rust en vrijheid, je bent uit ‘de greep van’ verlost en hebt inzicht verkregen op daar waar jijzelf verschil kunt maken.

Een van de meest gehoorde opmerkingen -welke wij persoonlijk overigens ook erg goed kennen- is; ‘hm… ik weet het niet hoor… Ergens wil ik echt wel dat de situatie verandert, maar tegelijkertijd voelt deze stap ook nog niet helemaal goed…?!’

 

Vind je het spannend? Ervaar je weerstand? Voelt het ongemakkelijk? Wil je wel je mouwen opstropen en het aangaan en durf je tegelijkertijd nog niet zo goed? Heb je het gevoel dat iets je nog tegenhoudt?

 

Deze gevoelens zijn helemaal niet zo gek en er is zelfs een hele goede reden voor!

 

Een mens wil namelijk aan de ene kant graag verandering en groei en tegelijkertijd ook gemak, veiligheid en zekerheid – en die twee gaan van nature niet zo goed samen.

 

Want zodra jij aan de rand van je comfortzone staat en je wilt de sprong wagen, trek je tegelijkertijd onbewust ergens ook aan de rem.

 

Het vraagt een portie moed en vertrouwen om het bekende los te laten en je te openen voor nieuw & anders.

 

Waar je naar op zoek mag gaan in deze is een nuancering; de mix tussen enerzijds ‘bang zijn en het eng vinden’ en anderzijds -ergens diep van binnen- een vorm van (verkapt) enthousiasme voelen om deze stap te gaan zetten.

 

Deze mix heb je nodig als je dingen wilt bereiken in je leven, want het zijn vaak de dingen die je enerzijds bang maken en anderzijds een (verkapt) enthousiasme laten voelen, welke je echt verder brengen in je leven.


En houdt in gedachten;

 • Als het je ALLEEN bang maakt, dan ben je er waarschijnlijk nog niet klaar voor….
 • Als je er ALLEEN super enthousiast van wordt, dan is de kans groot dat je het niet serieus genoeg neemt….

 

En weet dat het GOED zit als er een gezonde mix van terughoudendheid en enthousiasme is. Zo kun je dingen écht gedaan krijgen en resultaat behalen.

 

En om je hierbij een handje te helpen, hebben wij een GRATIS download met onze persoonlijke Tips & Tricks over ‘Veranderingen & Kruispunten’ voor je klaarliggen.

 

Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ontdek of je naast de spanning, weerstand en het ongemak, ook het vertrouwen en de moed kunt gaan voelen om van start te gaan met ons.  

De 'Ja maars' & veelgestelde vragen

Spanning, weerstand & ongemak

Looptijd te lang of te kort?

Het is mijn ervaring dat vraagstukken van dit kaliber veelal niet met een quick fix van 1 of 2 afspraken opgelost worden. En om eenieder wel de ruimte te gunnen voor haar eigen proces, staat de interval tussen de afspraken niet vast. Deze bepalen we in overleg met elkaar en verdelen over de 4-6 maanden, zodat er ook ruimte is om alles te laten bezinken in je systeem.

 

Vind je 4-6 maanden aan de korte kant en zou je liever ook aandacht besteden aan het praktisch vormgeven van je bevindingen in je dagelijks leven? En heb je behoefte aan onderliggende theorie en oefeningen om tussentijds thuis mee aan de slag te gaan? Wil je graag tools vergaren welke je de rest van je leven ook weer in kunt zetten bij andere levensgebeurtenissen? Kijk dan ook even bij het Kleur Je Leven Opnieuw In VIP-traject welke we aanbieden.

Investering

Voelt het als een te grote investering in tijd en/of geld ineens? Weet dan:

 

 • dat het een investering is waar je de rest van je leven de vruchten van kunt plukken
 • dat het mogelijk is om in termijnen te betalen
 • dat we in overleg met elkaar de afspraken inplannen
 • dat het een investering is in een Very Important Person, namelijk jijzelf

Paarden

Ben je onbekend met paarden? Vind je ze wellicht een beetje eng of ben je misschien allergisch?

Geen probleem, laat ons dit gerust weten, dan houden we hier tijdens de sessies rekening mee!

 

Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door een lijn tussen jou en de paarden te spannen. Deze lijn of kunstmatig gecreëerde afstand doet niets af aan het spiegelende vermogen van de paarden en hun feed forward voor jou.

 

En ervaring leert dat er gaandeweg vaak meer vertrouwen ontstaat en de afstand tussen jou en de paarden kleiner mag worden. We zien vanzelf hoe dit zich gedurende het traject ontwikkeld, all is well. 

"Morgen is alleen de toekomst als het geen herhaling van vandaag is"

 

Wij maken de wereld graag een betere plek door jou te begeleiden op je levensreis,

zodat jij stap voor stap meer bedreven wordt in de kunst (van je) Leven.  

 

Met liefde, Sara en Jacqueline 

 • Waarom zou jij in beweging moeten komen en niet de ander?
 • Spanning, weerstand & ongemak
 • Looptijd te lang of te kort?
 • Investering
 • Paarden
gallery/al verrschil na 1 sessie kln
gallery/kaartje kln
gallery/fijn gevoel kln
gallery/vergeet het nooit meer kln

Waarom zou jij in beweging moeten komen en niet de ander?

Waarom, vraag je je af? Waarom zou de ander lekker door mogen gaan met waar hij of zij mee bezig is en ben jij degene die ernaar zou moeten gaan kijken?

 

Het antwoord hierop is heel simpel, omdat jij degene bent die het ongemak ervaart, die vast zit in de greep van en dit eigenlijk niet langer meer wil.

 

Is hiermee de ander ontslagen van zijn verantwoording? Nee, absoluut niet, maar dat is zijn of haar pakkie an. Jij kunt enkel jouw stukje huiswerk en onderzoek oppakken en die van de ander is aan hem of haar om op te pakken… of niet. Want wellicht heeft die ander er wel helemaal geen last van en vind het wel prima zo, dus waarom zou hij of haar veranderen? Jij bent degene met de behoefte aan verandering en het is aan jou om het voortouw hierin te nemen in je leven.

gallery/do something